Na seansu rekonekcije dođite udobno obučeni, tako da vas odeća ne steže i dozvoljava Vam da se opustite.

Seansa se najčešće se obavlja na stolu za masažu, ali to nije neophodno. Sto za masažu pomaže da se osoba opusti i da u potpunosti doživi proces rekonekcije.

Da bi se postigao pun efekat isceljenja rade se tri seanse s tim da razmak između dve ne bude više od sedam dana. U posebnim slučajevima, ako je potrebno, rade se i više od tri seanse. Naravno, nekada je dovoljan i samo jedna seansa, sve zavisi od slučaja do slučaja.

tretman rekonekcije

Tokom seanse je najbolje da se opustite, i bez napora „posmatrate“ šta osećate u telu. Nemojte meditirati, moliti se, ulagati bilo kakav napor, to će Vas samo ometati. Jednostavno, ne razmišljajući o rezultatima i ne očekujući ništa prepustite se i budite otvoreni da primite ono što vam frekvencije donesu. Možete imati razne senzacije, ili nećete osetiti ništa. I jedno i drugo je sasvim u redu. Rezultat ne zavisi od toga. Ukoliko je emocije ponesu treba da im se prepusti (smeh, plač i sl.).

Seansa traje 30-40 minuta. Isceljenje se može dogoditi trenutno ili se može manifestovati tokom vremena (i do 3 meseca), jer proces koji se započne ne završava se seansom već se nastavlja i dalje… Jednom uspostavite kontakt, ostajete u kontaktu… Povezujemo se sa ljubavlju – Izvorom – Univerzumom – Bogom. Vaše je da odaberete kako ćete nazvati.

Rekonektivno isceljivanje na daljinu

U zavisnosti od situacije i slučaja rekonektivno isceljivanje moguće je izvoditi bilo gde i bilo kada, pa i na daljinu.

Isceljivanje frekvencijama na daljinu je savršen oblik isceljivanja za nekoga ko je vrlo zauzet, ko živi predaleko ili zbog nekih drugih razloga ne može doci lično kod praktičara.

Frekvencije rekonektivnog isceljivanja su svetlost i informacije – ne sila – tako da nema slabljenja s udaljenošću. One rade izvan vremena i prostora u kvantnom polju, gde udaljenost nije faktor već se sa udaljenošću frekvencije pojačavaju.


Cena seanse je 50€