Rekonektivno isceljivanje je most između ograničenja koja smo prihvatili u životu i onoga kakav život zaista može da bude kad iskoristimo svoje stvarne potencijale.

U duhu novog doba, sklada nauke i duhovnosti, početkom devedesetih godina prošlog veka, pojavila se jedna nova izuzetna isceljujuća metoda – Rekonekcija. Veoma brzo proširila se po svetu privukavši veliku pažnju javnosti, naučnih krugova, medicinskih radnika, lekara tradicionalne medicine i laika. Rekonektivno isceljenje objedinjuje u sebi kvalitete svih dosadašnjih metoda energetske medicine, ali ih i prevazilazi cesto čudesnim rezultatima, bezbednošću i lakoćom primene, kao i sveobuhvatnošću dejstva.

Rekonektivna energija sama vrši dijagnostiku, određuje prioritete i sprovodi svoj terapijski plan, što u potpunosti isključuje greške ili štetne nuspojave. Deluje podjednako uspešno na svim nivoima: duhovnom, mentalnom, emocionalnom, vitalnom i fizičkom.

Istinitost ovih tvrdnji ne potvrđuje samo bogato iskustvo njenog autora, dr Erica Pearla, već i mnogobrojna naučna istraživanja radena na institutima i univerzitetima u SAD-u, kao i iskustva ogromnog broja praktičara širom sveta.

Detalje o pojedinačnim isceljenjima, ličnom napredovanju kao i o razrađivanju metode možete pročitati u knjizi koju je dr Erik Perl objavio ”Rekonekcija: leči druge, leči sebe” (The Reconnection: Heal Others, Heal Yourself).