Rekonektivno isceljivanje je najviši oblik isceljivanja koji je trenutno poznat na zemlji, koji se bazira isključivo na radu sa rekonektivnom energijom. Začuđujuće je jednostavan i izuzetno efikasan. Ovde je moć više inteligencije na delu. Iscelitelj je tu da se napravi spona, da se ponovo uspostavi harmonija između Čoveka i Univerzuma. Zapravo, do isceljenja dolazi u jedinstvenom trojstvu rekonektivne energije, praktičara rekonekcije i osobe na kojoj se vrši tretman, gde svako ima svoju posebnu ulogu. Brojna su dokumentovana isceljenja bolesti opasnih po život, ozbiljnih anatomskih deformacija i mentalnih problema.

Rekonektivno isceljivanje je jedinstveno i revolucionarno. Jedinstveno je jer utiče na DNK što ne postoji kod drugih isceljujućih metoda, a revolucionarno jer pomera granice ljudskog saznanja i iskustva. Rađene su studije koje su ispitivale uticaj i na ljudski i na biljni DNK i utvrđeno je da se oštećeni DNK isceljivanjem vraća u prvobitno stanje, struktura mu se „preporodi“.

rekonektivno isceljivanje

Do isceljenja može doći gotovo trenutno, u toku nekoliko sekundi, ili u toku same seanse. Osoba može biti svesna isceljenja odmah kada do njega dođe, ili neposredno nakon seanse, kada ustane sa stola ili pak u toku razgovora sa praktičarem. Nekada se znaci isceljenja mogu ispoljiti tek nakon nekoliko dana ili nedelja od seanse. Ponekad se oni nikada i ne ispolje u vidljivom obliku, ili osoba nije ni svesna da je nešto što se dogodilo posledica rekonekcije.

Postoje slučajevi kada uopšte ne dođe do isceljenja ali se odnos osobe prema bolesti promeni višestruko, od prihvatanja bolesti kao deo određenog procesa koji mora da se odigra, do potpune, uvek pozitivne, promene osobe koja nosi teret te bolesti. A može se desiti da osoba nije ni svesna isceljenja jer se ono nije dogodilo onako kako je ona to očekivala. Postoje slučajevi kada posle tretmana rekonektivnog isceljenja osoba pronađe lek na drugom mestu, koje je najpogodnije za nju. Ono što je potrebno znati je da će rekonektivna energija uvek uraditi ono što je tog trenutka najbolje za nas. Dr. Erik Perl kaže:

“Ako imate sreće, vaše lečenje će doći u obliku kakav očekujete. A ako zaista imate sreće, vaše lečenje će doći u obliku o kakvom niste ni sanjali, onakvom kakav je Univerzum planirao za vas. „

U toku seanse rekonektivnog lečenja, osobe mogu videti boje, osetiti mirise ili čuti zvuke koji nisu iz našeg fizičkog sveta. Mogu videti ljude, anđele, predele ili doživeti nešto što nije prisutno u ovoj dimenziji. Mogu osetiti izrazitu toplotu ili hladnoću, ili istovremeno i jedno i drugo, ili osetiti razna strujanja u određenim delovima tela. Može doći do nevoljnih pokretanja raznih delova tela. Nisu retki ni nastupi euforije, smeha i radosti. Iskustva su veoma različita, ali su sva uvek prijatna. Može se desiti da osoba ne doživi ili ne oseti ništa, i to je sasvim u redu, jer efekat seanse uopšte ne zavisi od toga.