Lična iskustva

Iskustvo rekonekcije sa Natalijom bilo je uveliko najsnažnije iskustvo u razmeni energije koju sam ikada na svojoj koži osetila. Da stvar bude još bolja, razdaljina između mene i Natalije je preko sedam hiljada kilometara. Moj početni skepticizam brzo je nestao kada sam već tokom prve seanse osetila vibracije po rukama i nogama. Skoro kao da me je neko dodirivao. Nisam mogla da verujem. Ali ono što je na mene lično ostavilo neizbrisiv pečat je osećaj spokojstva, smirenja i ljubavi koji mi je tako potreban, a koji doživim tokom svake seanse. Seanse rekonekcije uvek mi nekako pomognu. Natalija kao da zna šta mi je potrebno svaki put. Ponekad se fizički osećam bolje (jednom je ovakva seansa ubrzala moj oporavak od gripe), a ponekad psihički (Natalijina fascinantna energija je bila uz mene za vreme jedne od najvećih ličnih kriza).

Od srca preporučujem ovakav način isceljenja. Praktičan je jer možete u njemu uživati u komforu svoga doma. Nema ograničenja vezanih za pokretnost ili godine. A to da ste u sigurnim rukama ne može se dovoljno naglasiti.

Bojana Č. | Kanada (seansa rađena na daljinu)

Skeptična po prirodi prema svemu apstraktnom, a duboko verujući svojoj prijateljici Nataliji- praktičaru rekonektivnog isceljenja, odlučila sam da se podvrgnem seansi rekonekcije. Naravno, pomno sam se informisala, iščitala dostupnu literaturu i bez bojazni krenula u avanturu…  Zbog posla kojim se bavim, brojnih svakodnevnih i poslovnih obaveza, želji i potrebi da uradim još mnogo životnih stvari i  realizujem kreativnosti koje me plave, osetila sam nagomilanu, ali  zablokiranu energiju. Nakon tri seanse ( vrlo prijatne i relaksirajuće)  na daljinu, osetila sam oslobađajuće i pokretačke vibracije, snažni priliv svetlih pozitivnih misli, sposobnost da primam i dajem ljubav… kao nekad, pre 20 godina kada sam bila u stanju da pomerim planine. Hvala, Natalija…

Jasna K. | Sremska Mitrovica (seansa rađena na daljinu)

Prvi put sam se susrela sa terminom rekonektivnog isceljenja u knjizi Erika Perla. Veoma me je zainteresovalo i želela sam da iskusim rekonekciju, iako nisam imala nikakvih zdravstvenih problema, sem konstantnog umora i bezvoljnosti. Tokom tri seanse sam osetila energiju koja struji kroz čitavo telo, talasa, i imala sam osećaj da me podiže. U toku jedne seanse mi se pojavila ljubičasta boja, koja se razlivala i  unosila spokojstvo. Nakon urađene lične rekonekcije osećam se mnogo bolje, imam više energije i volje.

Bojana M. | Sremska Mitrovica

Pre prve seanse ni sama nisam znala šta da očekujem. Sve mi je bilo imaginarno, ja u svojoj sobi ležim i čekam da se nešto desi, pomislila sam da je šala. Međutim, u dogovoreno vreme, kad je otpočela seansa, osetila sam bujicu energije, toplote koja se širila od nogu ka rukama. U levoj nozi sam mesecima imala grčeve. Na tom mestu gde se često list grčio, počela je da probija energija, kao da neko usmerenim mlazom pokušava da probije blokadu. Zaspala sam nakon deset minuta, iako seansa traje pola sata. Probudila sam se u 5.47, ranom zorom skočila iz kreveta, puna energije, raspoložena, što je potpuno netipično za mene. Nakon svake seanse su počela mala čuda da se dešavaju u mom životu. Posle prve seanse sam dobila neočekivani poziv za razgovor za posao. Nakon treće, kao da mi se um razbistrio i počela sam da uviđam svoje greške. Toplo preporučujem svakom ko želi da unese značajne promene u svom životu, a ne zna odakle da krene.

Slavica D. | Beograd (seansa rađena na daljinu)

Iskreno sam se plašila šta će mi se dogoditi, ali sam uvidela boljitak.

Leva noga me je jako bolela. U toku prve seanse osetila sam jaku hladnoću, polovina glave mi je pomalo bila hladna, i žmarci su prolazili kroz nju. Osećala sam trnce na prstima leve noge i to je dostizalo čak ispod kolena, zahvatajući i list leve noge. Zatim sam osetila potiskivanje stopala obe noge na gore, prema licu, osećala sam da tonem. Toliko mi je bilo lepo da sam mogla da zaspim, ali sam se malo plašila, jer sam želela da vidim šta će mi se desiti.

Druga i treća seansa su mi bile odrađene na daljinu. Osetila sam kako me potiskuje nešto u desnu nogu i ponovo vraća u prvobitni položaj. Malo sam osećala čas toplo, pa hladno, oči su mi samo suzile. Primetila sam neki čudan osećaj u levoj polovini glave. Umirila sam se i osećala da tonem, osećala sam se lepo. Imala sam osećaj kao da mi se razbistrilo nešto u glavi, osetila sam olakšanje. Posle nekoliko dana bolovi u nozi su prestali, a primetila sam da mi se i vid poboljšao. Od srca hvala.

Snežana N. | Sremska Mitrovica

Ne znam tačno kako bih to iskustvo  približila drugima, ali evo da probam.

Tišina… počinje nešto ,neko strujanje kroz telo, počevši od glave prema stopalima i tako u krug ,ali kad dođe kod glave, osećam pritisak i kao da je nešto gura, i onda strah od nečeg nepoznatog, a onda moja misao… opusti se i  – probaj! I baš ta misao me odvodi u nešto novo… ulazi u neobično zlatnu boju  koja ne miruje, nego izvire sve više i više a onda se pojavljuje  i bela i tako naizmenično kruže. Ova bela kao da vraća zlatnu tamo gde joj je mesto, i to traje do trenutka kad bela boja završava sve…

Činjenica da sam uvek osećala tu belu boju i u životu, i da mi je ona uvek bila posebna… čista… i nekako sam se uvek dobro osećala s tom bojom. Ako me pitate šta je bilo posle svega toga, mislim nakon seanse, pa evo  desile su se stvari koje nisam očekivala baš tako brzo. Donosila sam brže odluke koje su meni važne. Moj posao je počeo da napreduje neverovatnom brzinom i da vam pravo kažem nebo se otvorilo, kockice se slažu, pa videćemo dalje… Hvala, draga Natalija.

Svetlana R. | Sremska Mitrovica

Dogovor o seansi sa Natalijom sam postigao preko telefona. Trebala je da uradi seansu za moju majku koja se nalazila u bolnici u jako teškom stanju. Iznenada je obolila od gillette barre sindroma i u roku par dana od zdrave postala je nepokretna osoba u stalnim bolovima.
Natalija je po dogovoru odradila prvu seansu nakon koje mi je majka rekla da je u dogovoreno vreme zaspala i spavala celu noć nakon dugo vremena. Nakon nje je nastavila da spava većinu vremena i danju i noću što joj je puno olakšalo bolove koje je imala kao i sam oporavak u bolnici.
Pričala mi je da je prvu noć posle sense sanjala da je devojčica koja trči po livadi punoj cveća što je za nju u tom momentu bilo nemoguće. Tada nije bila u stanju ni da sjedi, drži čašu vode u rukama. Natalija je ponovila još dve seanse a moja majka je posle svake bila sve bolje i bolje.
Danas 29.9.2019, par meseci nakon tog iskustva i nakon rehabilitacije majka je počela samostalno da hoda i većina funkcija se povratila. Istina da sama bolest ima reverzibilan tok ali sam siguran da joj je tretman koji joj je Natalija uradila značio mnogo i pomogao joj da se lakše i brže oporavi.Svi smo jako zahvalni Nataliji na pomoći .

Igor M. | Italija

Imam migrenu koja traje od puberteta. Bukvalno sam svake nedelje morala piti tablete protiv glavobolje, koja je bila nesnosna. Uradila sam tri seanse rekonektivnog isceljivanja. Doživela sam neverovatne osećaje tokom tih seansi. Trnce po celom telu, treperenje u očima, prisutnost neke prijatne energije u celom telu. Imala sam osećaj kao da lebdim.

Nakon odrađenih seansi (prošlo je tri meseca), bolovi su polako nestajali. Neverovatno! Migrena mi se drastično  smanjila. Lekove sam smanjila na minimum. Verujem da će uskoro u potpunosti nestati. Dobila sam volju za radom, za životom. Osećam se puna neke pozitivne energije… Kao da radi nešto u meni, kao da čisti moje telo i sve stavlja na svoja mesta. Zahvalna sam na ovom iskustvu i sigurna sam da ću ga ponoviti.

Danijela T. | Sremska Mitrovica

Pre same terapije, seansa rekonektivnog isceljenja, imala sam zdravstvenih problema, što je i za očekivati za moje godine. Ipak je meni 57 godina. Posebno bih izdvojila bolove duž desne ruke-prevashodno ramena i desne noge, koji su se širili u distalne delove, bolove izražene na stopalu i prstima, kao posledica degenerativnih promena na kičmenom stubu. U toku samih seansi, osetila sam nekoliko promena, kao toplotu koja struji kroz telo, čupkanje duž kičme, blago mravinjanje u rukama i nogama, izraženije na desnoj-bolnoj strani, zatim krčenje creva itd. Sve u svemu jedan prijatan osećaj. Nakon odrađene prve seanse, osećala sam se relaksirano, i posebno bih napomenula da sam bila nekako psihički smirenija. Bolovi u nozi, stopalu znatno su se smanjili. Zbog promena koje sam osetila, nakon jedne seanse, odlučila sam se za još dve seanse. I moram priznati, osećam se mnogo bolje. Kako fizički, tako i psihički. Srećna, zadovoljna i vama zahvalna!

Dušanka M. | Banja Luka (seansa rađena na daljinu)

Bila sam bezvoljna, da bilo šta uradim, osećala sam se depresivno. Telo mi je bilo prazno – kao prazna baterija. Uradivši tri seanse rekonektivnog isceljivanja, doživljaj je bio prelep. Energija se kretala po celom telu. Osećala sam toplinu, čula sam zvuk energije i bukvalno sam plivala u njoj. Sada sam osoba puna života i elana, postala sam smirenija i opuštenija. Zahvalna sam toj energiji što je još uvek prisutna u meni.

Đuđa M. | Sremska Mitrovica

Dan je bio nepodnošljiv, svaka kost me bolela, osećala sam kako me noge izdaju, kako mi se leđa krive, a u grudima stoji ogroman pritisak, teret koji samo što ne eksplodira u meni, gomila neispoljenog stresa, neizrečenih emocija, života koji sam po sebi nosi bezbroj padova.

Zapitala sam Boga “Bože šta je to sa mnom, u čemu je problem, zašto ne mogu da nađem svoj balans?” I baš u tom trenutku u moj život ušla je Natalija, sjajna poput najlepše zvezde na nebu, jednostavna, iskrena i puna neke dobre energije koja mi je tako prijala. Upitala sam je čime se bavi, rekla je: “Rekonekcijom”.

Znala sam od ranije za taj novi vid lečenja energijom, čitala sam o tome ali nisam očekivala da će mi ikada biti pružena prilika da to iskusim lično. Ponudila mi je seansu, ja sam pristala, osećala sam da sam spremna za taj predivni doživljaj i nisam pogrešila.

Urađene su tri seanse, prva lično i dve na daljinu, iskustvo je bilo neprocenjivo. Osetila sam kako se svetlost uliva u moje biće, kako me prožima neka snažna energija, kosmička vibracija i uživala samo u sjedinjenju sa kosmosom. Nakon seansi moj život se promenio na bolje, pre svega usmerila sam se na sebe i prestala da rasipam svoju energiju na osobe koje ne cene moje vreme.

Ideje su samo navirale, divni ljudi su počeli da dolaze u moj život, jedna po jedna, davno rasuta puzla počela je da se sklapa. Posle rekonekcije jasnije vidim sopstvene ciljeve, imam više samopouzdanja, radujem se malim stvarima i uspevam da dobijem sve sto poželim, bez puno napora.

Svima koji se osećaju kao da su izgubili kompas, koje izjedaju neke davno usađene emocije kojih ne mogu da se reše, i koji boluju od neke bolest – toplo preporučujem da probaju Rekonekciju, ukoliko je prihvate kao kosmički dar biće veoma prijatno iznenađeni onim što sledi!

Iskra D.S. | Sremska Mitrovica

Poslušala sam savet moje sestre koja mi je rekla za rekonektivno iscjeljenje. Imala sam 3 seanse na daljinu. Inače sam spiritualista i sama se bavim homeopatskim liječenjem, ali mi je bilo poznato da svaki izliječitelj treba liječnika tako da sam pristala na savjet moje sestre.

U tom periodu mog života nekako sve je bilo neredovno i išlo je nekim putem „moranja“, međutim sada, nakon par mjeseci  posle seansi, ja sam dobila diplomu koju sam sanjala i očekivala zadnjih 5 godina.  U moj život je ušao čovjek mog života koji je iz mojih snova, i gdje je vrlo moguć obećani život skupa.

Moja djeca dolaze sebi i gledaju me na zreliji način.  Jednostavno moj se život promijenio na čudesan način nabolje. Hvala obema mojim djevojkama,  onoj koja me je uputila na Rekonektivno iscjeljenje i naravno Nataliji.

Marija P. | Kanada (seansa rađena na daljinu)